Nieuwe praktijknaam

Vanaf 01-01-2020 gaat de praktijk verder onder een nieuwe naam:

123 Oefentherapie

We hopen daarmee beter aan te sluiten op de huidige tijd en doelgroep waar we ons op richten. Natuurlijk staat 123 niet voor niks. Het heeft alles te maken met de sleutel tot succes voor een oefentherapeutische behandeling, namelijk:

1) Bewust worden; de eerste stap die we zetten in de behandeling is het bewust worden van je eigen gewoontes en de gevolgen daarvan op je eigen lichaam.

2) Veranderen; je houding en spiergebruik welke een ongunstig effect hebben gaan we veranderen, je leert wat wèl goed is voor je lichaam en hoe je die verandering kunt maken.

3) Volhouden; de verandering die gemaakt is moet een nieuwe gewoonte worden. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. De verandering volhouden is van belang om nieuwe klachten te voorkomen.

Om succes te behalen bij Oefentherapie Cesar/Mensendieck dien je al deze fases te doorlopen en daar word je binnen onze praktijk bij geholpen.

Samen met de nieuwe praktijkruimte beginnen we 2020 met een geheel frisse start. Daaromheen blijft alles zoals vertrouwd; dezelfde therapeuten, werkwijze en contactgegevens.

Je kunt ons nog altijd bereiken via:
– T: 0318-550915
– Adres: Nijverheidslaan 3C
Contactformulier