Stage najaar 2020

In de periode van 31 augustus t/m half januari 2020 zal Randell van der Lee stage lopen in deze praktijk. Zij is vierdejaars student oefentherapie Cesar. Randell loopt op maandag tot en met woensdag met Chantal mee in de praktijk en op donderdag met Tessa.

Als u bezwaar heeft dat zij met de behandeling meekijkt of u behandelt, kunt u dat aangeven bij uw therapeut.
—————————————————————————————————————————————-

Mijn naam is Randell van der Lee, studente Oefentherapie Cesar. Ik ben 29 jaar en woon in Wijk bij Duurstede. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond en daarna heb ik een aantal jaren verschillende banen gehad, die ik combineerde met mijn sport. Van jongs af aan ben ik erg sportief waarbij ik tot kortgeleden basketbal heb gespeeld op het hoogste niveau van Nederland. Nu ga ik in mijn vrije tijd graag de natuur in om te wandelen, hard te lopen en te mountainbiken. Momenteel zit ik in mijn vierde en tevens laatste jaar van de studie Oefentherapie Cesar en zal ik tot midden januari stagelopen bij 123 Oefentherapie. Ik kijk hier erg naar uit en verwacht een leerzame tijd tegemoet te gaan!